Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Lunch & Dinner


tomatentaart

Plaattaart met tomaat: eenvoudig en gegarandeerd een smaakbommetje in je mond!

voorgerecht met halloumi

Tot voor kort was ik niet bekend met halloumi, maar als kaasliefhebber kon ik natuurlijk niet achterblijven. Deze grillkaas is het perfecte ingrediënt voor een lekker en eenvoudig voorgerecht!

gratin dauphinois

Op de menukaart lees je het vaak: ‘geserveerd met frietjes, kroketjes of aardappelgratin’. En die Franse ovenschotel mag af en toe wel eens mijn voorkeur genieten. Moeilijk te bereiden? Helemaal niet!

gevulde courgette

Deze combo van vlees en groenten is de perfecte ovenschotel. De afwerking met gratinkaas maakt dit een gerecht om je vingers en duimen bij af te likken!

aardappel twister

Ben je die gekookte aardappelen, puree en gebakken patatjes helemaal beu? Geef een draai aan de klassieke aardappel en serveer twisters!

scampi met een pittig tomatensausje

Dit recept leerde ik enkele jaren geleden van mijn grootmoeder en het is zo lekker dat ik het wel moet delen. Het is bovendien ook de perfecte topping voor je pasta of rijstgerecht.

omelet met tomaat

Het perfecte omelet bevat voor mij ook tomatenketchup en een lepeltje Dijon-mosterd. Subtiele smaken die leiden tot perfectie! Dit recept is nóg beter met gebakken spek en verse basilicum.

groentengratin

Als verantwoordelijke voor het voorgerecht op kerstavond enkele maanden geleden, maakte ik individuele porties van deze groentengratin. En of dat een succes was!

quiche met prei en spek

Als kind noemde ik quiche steeds ‘groententaart’. Ik probeer steeds nieuwe combinaties en hou mijn ogen nog steeds open voor inspiratie en andere recepten.

appel-kaneel toast

Gebakken appeltjes doen me terugdenken aan mijn jeugd. Die heerlijke geur na een ochtend buitenspelen was telkens hartverwarmend!

pasta pestooo

Snel, eenvoudig en lekker? Deze pasta heeft het allemaal! Voeg nog wat rucola toe voor een extra trouch!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg nieuwe content rechtstreeks in je mailbox!

Voeg je bij 24 andere volgers
Advertentie
%d bloggers liken dit: