Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

dwars


dwars is het studentenblad van de Universiteit Antwerpen, voor én door studenten.

Doorheen de jaren schreef ik al heel wat artikels voor dwars – zowel voor print als voor web. De genres gaan van onderzoeken tot recepten, en van interviews tot luchtigere bijdragen. Je kan telkens bovenaan ieder artikel de link naar het originele artikel op de dwars-website terugvinden.

vrijwillige proefkonijnen

Mens sana in corpore sano: een gezonde geest in een gezond lichaam. Jammer genoeg is dit gezonde lichaam niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar wat indien je als student je steentje kunt bijdragen aan het onderzoek naar nieuwe medicatie en vaccins? En wat als je er ook nog iets aan kunt verdienen?

gezocht: ref met olifantenhuid

Geldwolven, cv-duizendpoten, sociale vlinders, luxebeesten, exotische trekvogels; verschillende species bewandelen het oerwoud der studentenjobs. Naast de platgereden paden slaan jobstudenten soms een verrassend andere weg in. Elke maand zetten we zo’n baanbreker in de kijker.

proffenprofiel: Dennis Baert

De rubriek ‘proffenprofiel’ toont professoren zoals je ze nog nooit zag: als mensen. dwars stelt de vragen die bij menig student al jaren door het hoofd spoken: wat zijn/haar docent zoal op zijn brood smeert bijvoorbeeld. Ditmaal een inkijk in het leven van drs. Dennis Baert, docent Jodendom en Filosofie aan onze universiteit.


Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg nieuwe content rechtstreeks in je mailbox!

Voeg je bij 24 andere volgers
Advertentie
%d bloggers liken dit: