Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over mij


Hi!

Ik ben Louise, 26 jaar en afkomstig uit Schoten (Antwerpen). Vrienden en familie beschrijven me als een bezige bij, stilzitten is dan ook niets voor mij. Na een Bachelor Taal- en Letterkunde en een Master Meertalige Professionele Communicatie, volgde ik nog een extra Master: Journalistiek.

dwarsIk was drie jaar actief bij de internationale jongerenorganisatie AIESEC, dit in de rol van Team Member, Team Leader en Vice-President Project Management. Nadien maakte ik enkele jaren deel uit van de redactie van dwars, het magazine voor én door studenten van de Universiteit Antwerpen. Redactie, eindredactie, PR en social media zijn functies waarvoor ik me engageerde. Tijdens mijn laatste jaar focuste ik me voornamelijk op het schrijven van artikels en het onderhoud van de verschillende sociale media.


Schrijven, lezen en (door een lens) naar de wereld kijken zijn mijn favoriete bezigheden. Ook een theaterbezoek, skiën en koken mogen aan dit lijstje worden toegevoegd. Tot slot houd ik er ook van om te reizen, zowel in eigen als in het buitenland.

Op deze blog vind je zowat vanalles terug. Artikels, foto’s, recepten, poëzie, flarden tekst. Erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,
Louise


Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg nieuwe content rechtstreeks in je mailbox!

Voeg je bij 24 andere volgers
Advertentie
%d bloggers liken dit: